INTER VEĆ NAŠAO ZAMENU ZA LUKAKUA I TO NI MANJE NI VIŠE NEGO U MANČISTERU! Marsijal se seli u Milano!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • INTER VEĆ NAŠAO ZAMENU ZA LUKAKUA I TO NI MANJE NI VIŠE NEGO U MANČISTERU! Marsijal se seli u Milano!

Intera iz Milana je već gotovo prihvatio ponudu Čelsija od 115 miliona za Romelua Lukakua i ostalo je samo da se ozvaniči povratak Belgijanca na Stamford Bridž.

Istovremeno, dali su se u potragu za potencijalnom zamenom, a izbor je pao na napadača Mančester junajteda Entonija Marsijala kog bi želeli da dovedu na pozajmicu do kraja sezone. Britanski "San" javlja da je Junajted voljan da trguje sa Interom samo kroz transfer u kom bi od njih tražili oko 60 miliona evra za francuskog internacionalca kog su isto toliko svojevremeno platili Monaku.

Marsijal ima još tri godine ugovora sa Junajtedom po kom zarađuje 200.000 funti nedeljno, a mesto u startnih 11 mu je ozbiljno ugroženo zbog Edinsona Kavanija. Doduše, Francuz je prošle sezone imao i problema sa povredom.

Junajted bi ipak možda pustio Marsijala i na pozajmicu ukoliko ona bude uključivala obavezan otkup na kraju sezone, a vredi pomenuti da su ova dva kluba odlično sarađivala u skorije vreme što govore odlasci Lukakua, Janga i Sančeza u Milan.

SD

Komentari