JOVIĆ IPAK U ITALIJI, NISU MILAN I INTER... Ko će dobiti Lukin potpis odlučiće veliki derbi Đenove!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆ IPAK U ITALIJI, NISU MILAN I INTER... Ko će dobiti Lukin potpis odlučiće veliki derbi Đenove!

Izvesno je da u Madridu neće igrati u novoj sezoni. Ono što ostaje nepoznanica jeste gde će Luka Jović?

Opcija da ostane u Frankfurtu, odnosno da ga Ajntraht otkupi u startu je bila najmanje verovatna i o tome više niko i ne razmišlja. Potom su ga Italijani targetirali kao rezervnu opciju Milana (u slučaju da ne dođe do dogovora sa Čelsijem oko Olivijea Žirua), da bi se onda pojavila infromacija kako je Fali Ramadani ponudio Jovića Interu.

Vruće, vruće, vruće... Nije Inter, nije Milan, ali jeste Italija. Odnosno mogla bi da bude.

Tako makar tvrde izvori na koje se poziva Gazeta delo Sport. Ovaj list navodi da je Real ipak odustao od prodaje srpskog asa, svestan da ne može da izvuče veći deo uloženog novca, tako da je krenuo u potragu za klubom koji bi Luki Joviću omogućio ozbiljnu minutažu. Da li su ga sami ponudili, ili su se ovi javili kao interesenti nije pojašnjeno, no u svakom slučaju veliki rivali Đenova i Sampdrija ušli su u trku za najskupljeg napadača u istoriji Reala.

Gazeta podvlači da će pobedu odneti klub koji na neki način bude "garantovao" minute Joviću i što je još važnije - onaj što pristane da na sebe uzme veći deo njegove nemale plate.

Podsetimo, Madriđani godišnje izdvajaju oko 10.000.000 bruto na platu reprezentativca Srbije, od čega igraču ide oko polovine te cifre. Blankosi u trenutnoj situaciji ne mogu da očekuju da će zaraditi ni približno uloženom - platili su 60.000.000, a specijalizovani sajt Transfermarkt ceni ga na 20.000.000 - pa su odlučili da pokušaju da konačno "razigraju" uspavanog golgetera, kako bi od narednog leta imali više opcija.

Možda čak i da mu ukažu novu šansu.

Luka Jović je do sada ukupno 32 puta na zvaničnom meču oblačio dres Reala, postigao je dva i namestio dva gola.

Komentari