JUNAJTED DOVEO SANČA ZA 90 MILIONA EVRA! Džejdon je brutalno pojačanje za crvene đavole!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED DOVEO SANČA ZA 90 MILIONA EVRA! Džejdon je brutalno pojačanje za crvene đavole!

Mančester junajted je uspeo da dogovori najveću želju prelaznog roka! Džejdon Sančo stiže na Old Traford posle više od godinu dana pokušavanja Crvenih đavola da ga dovede u svoje redove.

Borusija Dortmund je, kako prenosi Skaj Sport, konačno pristala da pusti svog krilnog igrača za obeštećenje od 90 miliona evra.

Prošle sezone su "milioneri" iz Dortmunda odbijali i ponude iznad sto miliona za Sanča, tražili su 125 miliona evra, ali se ove sezone ipak situacija preokrenula, jer je i on imao slabiju sezonu, mučile su ga povrede, a i korona virus je uticao na ekonomsku situaciju u klubu, koji želi da učini sve da zadrži glavnu zvezdu tima Erlinga Halanda.

Dortmund je pristao na nešto manje obeštećenje pod uslovom da se veči deo novca uplati odmah. Kada su pregovori ovog leta započeli, Dortmund je tražio 99 miliona evra, ali je na kraju ipak popustio i Sančo će se vratiti u domovinu i pojačaće redove ekipe sa Old Traforda.

Da će najbogatiji klub na Ostrvu biti aktivan ovog prelaznog roka, najavio je trener Ole Gunar Solskjer, objavom da jesu drugi u Premijer ligi, ali daleko od nivoa gradskog rivala Mančester sitija i da su im potrebna pojačanja.

"Đavoli" su produžili ugovor napadaču Edinsonu Kavaniju a sada se čekaju novi koraci.

SD

Komentari