SERGEJ U JUNAJTEDU, POGBA ODLAZI, A SRBIN JE IDEALNA ZAMENA! Da li će Lotito ovaj put popustiti!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • SERGEJ U JUNAJTEDU, POGBA ODLAZI, A SRBIN JE IDEALNA ZAMENA! Da li će Lotito ovaj put popustiti!


Proteklih nekoliko godina je u žiži odlazak Sergeja Milinković Savića iz Lacija. Posle nekoliko odbijenih unosnih ponuda, rimski klub će predstojećeg leta verovatno prodati srpskog reprezentativca. Vrlo lako bi moglo da se dogodi da Sergej karijeru nastavi u Engleskoj.

Srpski reprezentativac je ponovo meta Mančester junajteda koji u njewmu vidi idealnu zamenu za Pola Pogbu, koji će, izvesno, napustiti crvene đavole. Kako saznaje MaxBet sport, klub sa Old Traforda je, baš kao i Juventus, slao skauta na meč sa Portugalijom u Lisabon!

Još pre tri godine su “crveni đavoli” bili zagrejani za SMS-a. Tada do realizacije transfera nije došlo, Lacio je tražio preko 100.000.000 evra za obeštećenje, p su zainteresovani klubovi odustajali od ovog transfera. Među njima i Junajted. Sada se ponovo otvara ta priča… Ostaje da se vidi koliko će sada cenu da stave Italijani.

Uspon reprezentacije Srbije, čiji je Sergej važan deo, kao i njegove odlične igre u rimskom klubu, ponovo je bio signal klubovima da njegovo ime ponovo upišu u beležnice. Pitanje je šta “donosi sutra”, ali Mančester junajted je ozbiljan u nameri da sledećeg leta angažuje Sergeja Milinković-Savića. Imaće, sasvim sigurno, veliku konkurenciju…

Maxbetsport

Komentari