SMS U ARSENALU, LACIU TOPDŽIJE NUDE 50 MILINA FINTI... Ako je po Lotitu, nije ni izbliza dovoljno!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SMS U ARSENALU, LACIU TOPDŽIJE NUDE 50 MILINA FINTI... Ako je po Lotitu, nije ni izbliza dovoljno!

Došao trenutak da Sergej Milinković Savić krene putem nove destinacije i karijeru dovede na jedan viši nivo. Kako prenose "Il Mesađero" i "Korijero delo Sport", londonski Arsenal je poslao ponudu za srpskog vezistu tešku 50 miliona funti. Po svemu sudeći ta suma nije dovoljna da se on preseli na "Emirate", barem ne za sada...

Naime, Lacio insistira da sa ostrva stigne ponuda u iznosu od 65 miliona evra, koja bi trebalo da zaadovolji čelnike rimskog kluba, pa bi se samo u tom slučaju srpski reprezentativac zaputio u Premijer ligu.

Kako navodi italijanski list, Milinković-Savić bi u London trebalo da stigne kao zamena za Granita DŽaku, a "tobdžije" u našem reprezentativcu vide refelksiju čoveka koji će nositi vezni red slavnog tima narednih godina.

Zvezda Lacija je bila povezana sa prelaskom u Premijer ligu poslednjih nekoliko sezona, a Mančester junajted, Čelsi i Totenhem su navodno bili zainteresovani za potpisivanje 27-godišnjaka.

Sergej već sedam godina nosi dres nekadašnjeg šampiona Serije A. Za to vreme je odigrao 294 utakmice i upisao 58 golova, uz 51. asistenciju. Uspeo je i da osvoji kup Italije 2019. godine i dva Superkupa.

"Tobdžije" su se u ovom prelaznom roku već povezivale sa velikim brojem veznih fudbalera, među kojima je najkonkretniji izbor bio Juri Tilemans iz Lestera, dok su "čaršijske priče" dopirale i do imena Ivesa Busume i Rubena Neveša.

Mediji

Komentari