ZA SERGEJA 80 MILIONA, EVROPSKI VELIKAN NEĆE DA ČEKA! Juventus u problemu, SMS su već videli u crno-belom dresu, a sada...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZA SERGEJA 80 MILIONA, EVROPSKI VELIKAN NEĆE DA ČEKA! Juventus u problemu, SMS su već videli u crno-belom dresu, a sada...

Sergej Milinković Savić je na prodaju, ali cena od 100 miliona je svakako prevelika. Moguće je da je to manevar Klaudija Lotita, maksimalan zahtev posle koga će doći do željenog novca.

Posle šest sjajnih godina u Rimu, "Narednik" razmišlja o odlasku, potvrđivao se iz godine u godinu, nećemo preterati ako kažemo da je jedan od najtraženijih veznih igrača u Evropi.

Sergej je meta nekoliko najvećih klubova na kontinentu, polako prerasta u Alegrijevu opsesiju, mada mnogi veruju da bi on bio čovek koji može da reši hronične probleme Juventusa u veznom redu.

Osim "Stare Dame" koja bi morala da napravi podvig u pregovorima sa Lotitom (nije im prodao igrača 12 godina, od Lihštajnera), zainteresovani su Real i Mančester Junajted.

No, mediji u Italiji pišu danas da je stigla ponuda i to konkretna, od Pari Sen Žermena.

Naime, Leonardo je spreman da plati 80 miliona Rimljanima i da se domogne igrača koji je ove sezone postigao osam golova i imao isto toliko asistencija.

Navodno je održan sastanak sa Kežmanom koji bi ponudu trebalo da prezentuje Lotito i sazna stav kluba.

Da li ovo znači da će PSŽ odustati od Pogbe, ili prave vezni red iz snova, sa Veratijem, Sergejem, Francuzom, videćemo, tek ima smisla. Vajnaldum se nije uklopio, priča se da odlazi Di Marija, Paredes je na prodaju već par prelaznih rokova, ali ima veliku platu, siguran je samo Senegalac Geje, videćemo šta će biti sa Ererom, tim pre što Ćavi Simons čeka kao zapeta puška.

U svakom slučaju, Sergej bi bio strašno pojačanje, a procena je da Lotito teško može da računa na veću sumu od ove, jasno, ovo bi bila rekordna prodaja Lacija, a i SMS bi postao najskuplji sprski igrač ikada i srušio januarski rekord Dušana Vlahovića.

Sportske

Komentari