VLAHOVIĆ JE AUT, SERGEJ JE NAJSKUPLJI SRBIN U ISTORIJI! ZA SMS 80 MILIONA, PSŽ krenuo u renoviranje tima - hoće li Juve odgovoriti?!

    foto: Printskrin/FSS
    Podeli
  • VLAHOVIĆ JE AUT, SERGEJ JE NAJSKUPLJI SRBIN U ISTORIJI! ZA SMS 80 MILIONA, PSŽ krenuo u renoviranje tima - hoće li Juve odgovoriti?!

"Večni grad" je davno postao tesan za Srbina. Sergej Milinković Savić je prerastao Lacio i svaki prelazni rok ga mediji sele u redove nekog od velikana.

Popularni SMS je bio na meti Mančester junajteda, pominjao se i Juventus, ali Klaudio Lotito nije hteo da pusti Sergeja ispod 100 miliona evra.

Mnogo, niko nije želeo toliko da odreši kesu za srpskog reprezentativca. Ali posle šest godina u dresu Lacija, došlo je do zasićenja, pa će obe strane malo da spuste loptu, kako bi Milinković Savić promenio sredinu.

Dugogodišnja saga oko transfera Sergeja Milinkovića-Savića iz Lacija mogla bi uskoro da ima svoj finalni čin. PSŽ je spreman da finalizuje transfer Srbina na "Park prinčeva".

Naime, bogati vlasnik PSŽ-a Naser El Kelaifi besan je zbog ispadanja iz Lige šampiona i želi potpunu rekonstrukciju tima u narednoj sezoni, a Sergej Milinković Savić je jedna od glavnih meta.

PSŽ će ponuditi Laciju za Milinkovića 80 miliona evra, što sigurno neće odbiti u Rimu i skoro da je pa izvesno da će Sergej na leto postati najskuplji Srbin u istoriji.

Novosti

Komentari