LOTITO, DA LI SI TI NORMALAN?! ZA SERGEJA ODBIO 140 MILIONA! Srbin nije na prodaju, može da ide samo u veliki klub i za... MOŽDA JUVENTUS...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • LOTITO, DA LI SI TI NORMALAN?! ZA SERGEJA ODBIO 140 MILIONA! Srbin nije na prodaju, može da ide samo u veliki klub i za... MOŽDA JUVENTUS...

Predsednik italijanskog Lacija Klaudio Lotito izjavio je na italijanskom javnom servisu RAI da je ranije odbio da proda vezistu Sergeja Milinkovića-Savića za 140 miliona evra.

Kontroverzni predsednik neboplavih nije otkrio ko je došao sa takvom ponudom, a budući poslovi zavisiće i od želja srpskog fudbalera:

- Milinković nije na prodaju. Odbio sam ponudu za 140 miliona evra. Pitao bih Sergeja šta želi da radi, samo ako dobijemo važnu ponudu od vrhunskog kluba svetske klase - prenosi Rai Sport reči Lotita.

Ranije je srpski rerpezentativac dovođen u vezu sa Mančester junajtedom, pa su ga čak i skauti gledali na nedavnim utakmicama i zaključili da je spreman da igra u Premijer ligi. Međutim, poslednjih dana Italijani sve češće spominju i Juventus kao narednu stanicu.

Agent Mateja Kežman boravio je u Italiji da pregovara sa Lotitom o traženoj ceni za vezistu. Milinković-Savić (27) je u Laciju od 2015. godine kada je stigao iz Genka. Ugovor sa Laciom ističe mu na leto 2024. godine, a Transfermarkt ga procenjuje na 70 miliona evra.

24sedam

Komentari