PROCURELO! SERGEJ U JUNAJTEDU ZA 70 MILIONA EVRA! Mančister neće da se kocka, Pogba je bivši, zamena je brutalni Srbin!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • PROCURELO! SERGEJ U JUNAJTEDU ZA 70 MILIONA EVRA! Mančister neće da se kocka, Pogba je bivši, zamena je brutalni Srbin!

Britanski "Dejli Mejl" tvrdi da će srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić od leta postati fudbaler "đavola" za 70 miliona evra (58 miliona funti) i da je taj posao vrlo blizu realizacije.

Izvori ovog lista navode da čak postoji i usmeni dogovor prvog čoveka rimskog kluba Klaudija Lotita i Sergejevog agenta Mateje Kežmana da "zlatni orlić" u junu karijeru nastavi na "Old trafordu".

Priča deluje realno, imajući u vidu da je Pol Pogba ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Mančesterom i da definitivno neće potpisati novi ugovor i pored fantastičnih uslova koji su mu ponuđeni (6000.000 evra nedeljna plata).

Milinković-Savić ima još dve i po godine ugovor sa nebesko-plavima, a u Rim je stigao 2015. Dres Lacija je nosio na 213 utakmica i za to vreme ostvario učinak od 44 gola i 37 asistencija.

Uz njegovo ime je i dalje vezano interesovanje Juventusa, ali bi po svemu sudeći bolja finansijska situacija na "Old trafordu" mogla da prevagne na stranu Mančester junajteda.

Novosti

Komentari