JUNAJTED PRODAT, NOVI VLASNIK JE PRINC MOHAMED BIN SALAH?! Crveni đavoli ga koštali tri milijarde funti! SVET ČEKA POTVRDU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED PRODAT, NOVI VLASNIK JE PRINC MOHAMED BIN SALAH?! Crveni đavoli ga koštali tri milijarde funti! SVET ČEKA POTVRDU!

Društvenim mrežema, pre svega Tviterom, kruže vesti oko toga kako je Mančester junajted navodno već prodat investitorima iz Saudijske Arabije.

Nedeljama unazad pričalo se kako je Saudijski princ Mohemed bin Salman voljan da otkupi akcije kluba od porodice Glejzer za tri milijarde funti.

Izvršni direktor Junajteda Ed Vudvord rekao je nedavno da nema informacija koje ukazuju da su vlasnici iz Amerike spremni na tako nešto, ali čini se da nije baš tako.

Delegacija kluba sa "Old Traforda", u kojoj je bio i jedan od direktora Ričard Arnold, boravila je ovih dana na međunarodnoj godišnjoj biznis konferenciji u Rijadu, kao što je bio slučaj i proteklih godina.

Međutim, pojedini izvori tvrdili su da se on sastao sa eventualnim kupcima, što je zaista i potvrđeno.

Povrh svega, jedan od službenika u Vladi Saudijske Arabije, Moaid Mahjub, na svom Linkedin profilu je objavio kako je Junajted već prodat investitoru iz Saudijske Arabije.

"Investitor iz Saudijske Arabije je juče kupio akcije Mančester junajteda. Sve pošto je delegacija Mančester junajteda posetila Saudijsku Arabiju. Sačekajmo zvaničnu potvrdu kluba", napisao je Mahjub.

Glejzerovi su klub kupili 2005. godine za blizu 800 miliona funti i ako se ispostavi tačnim da je klub prodat, zaradiće višestruko.

B92.net/Teleks.info

Komentari