KLOP LOMI, VREME JE DA GRUJIĆ OBUČE DRESE REDSA, ILI DA GA DEFINITIVNO PRODAJU! Marko na prekretnici, sad mu se lomi karijera!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP LOMI, VREME JE DA GRUJIĆ OBUČE DRESE REDSA, ILI DA GA DEFINITIVNO PRODAJU! Marko na prekretnici, sad mu se lomi karijera!

Da li će konačno doći vreme da se skrasi na jednom mestu? Marko Grujić postao je u januaru 2016. godine igrač Liverpula i prvo pojačanje Jirgena Klopa na Enfildu, ali njegova epizoda na Enfildu ne protiče kako su se obe strane nadale.

Srpski vezista od tada je odlazio na tri pozajmice - najpre u Kardif, pa na dve sezone u Hertu, pa sada u Porto, gde je stigao minule jeseni.

Za to vreme, Grujić je u dresu Liverpula odigrao samo 16 takmičarskih utakmica, prošle godine dao svoj prvi zvanični gol u crvenom dresu, ali je realnost da na njega Jirgen Klop ne računa, iako Srbin ima ugovor do 2023. godine.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano otkrio je da bi Marko narednog leta konačno mogao da se skrasi i da sa 25 godina nađe klub u kojem će moći da dugoročno planira svoju budućnost.

"Liverpul će sigurno prodati neke igrače tokom leta, a tu mislim na one koji trenutno nisu u timu. Rečeno mi je da bi Marko Grujić mogao bude deo nekih 'razmena', pod uslovom da Liverpul nađe dobra rešenja za vezni red i odbranu", rekao je Italijan.

"On bi mogao da bude interesantan igrač u sklopu nekog transfera, pa će Liverpul pokušati da to izvede pametno. Baš kako su odigrali i kada su dovodili Dioga Žotu", dodao je Romano.

Liverpul je platio Žotu (24) Vulverhemptonu 45 miliona funti i ispostavilo se da je dobio ono što je tražio. I njegovim dolaskom dodatno je popunjen vezni red i očigledno je da za Grujića nema mesta.

Ove sezone on je odigrao 18 utakmica za Porto i ostaje da se vidi da li će na stadionu "Dragao" odlučiti da ga zadrže i eventualno plate obeštećenje.

Mondo.rs

Komentari