MITROVIĆ U EVERTONU, ANČELOTI DOVEDI SRBINA U JANUARU! On je idealan centarfor za tim sa Gudisona, ali za transfer će trebati brdo para!

    Podeli
  • MITROVIĆ U EVERTONU, ANČELOTI DOVEDI SRBINA U JANUARU! On je idealan centarfor za tim sa Gudisona, ali za transfer će trebati brdo para!

Vilan, koji sada radi kao sportski konsultant na BBC, tvrdi da još od odlaska Lukakua pre nekoliko godina u Mančester junajted, takav profil napadača nije bio prisutan u timu Evertona

Karlo Anćeloti je sjajno započeo svoj mandat u Evertonu.

Ono što se primećuje u timu sa Gusidona jeste nedostatak snažnog napadača. Zato Noel Vilan, bivši fudbaler Koventrija i brojnih drugih engleskih klubova, kao i mlade reprezentacije te zemlje, apeluje na Anćelotija da dovede Aleksandra Mitrovića.

Vilan, koji sada radi kao sportski konsultant na BBC, tvrdi da još od odlaska Lukakua pre nekoliko godina u Mančester junajted, takav profil napadača nije bio prisutan u timu Evertona.

Taj poduhvat u vidu dovođenja Mitrogola biće veoma težak. On je letos potpisao novi petogodišnji ugovor sa Fulamom, a trenutno je najbolji je strelac Čempionšipa, pa njegova cena iznosi preko 20 miliona funti.

Espresso

Komentari