MOŽE LI NA OVO ZIDAN REĆI NE?! PSŽ MU NUDI GODIŠNJU PLATI OD 25 MILIONA EVRA, ali ni to nije sve! Da se niste preigrali, majstori?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MOŽE LI NA OVO ZIDAN REĆI NE?! PSŽ MU NUDI GODIŠNJU PLATI OD 25 MILIONA EVRA, ali ni to nije sve! Da se niste preigrali, majstori?!

Čelnici Pari Sen Žermena ponudili su slavnom francuskom fudbalskom treneru Zinedinu Zidanu godišnju platu od 25 miliona evra, prenosi "Mundo deportivo".

Zidan se pre nekoliko dana sastao sa čelnicima šampiona Francuske, ali dogovor nije postignut. Rukovodstvo Pari Sen Žermena nije odustalo i odlučilo je da slavnom treneru ponudi čak 25 miliona evra po sezoni.

Ako Zidan prihvati ovu ponudu, postaće najplaćeniji trener na svetu, ispred Dijega Simeonea, koji u madridskom Atletiku zarađuje 24 miliona evra.

Zidan će se u utorak u Kataru ponovo sastati sa čelnicima Pari Sen Žermena, a jedan od njegovih zahteva je da mu bude omogućeno da istovremeno vodi PSŽ i selekciju Francuske, ako dobije ponudu da preuzme "trikolore".

Španski mediji navode da je Zidanu san da vodi fudbalsku reprezentaciju Francuske, a on očekuje da na to mesto bude postavljen ako se aktuelni selektor Didije Dešam povuče krajem godine.

"S obzirom na to da bi živeo u Parizu, ne bi mu bio problem da obavlja obe funkcije - da bude selektor Francuske i trener Pari Sen Žermena", zaključuje Mundo deportivo.

RTS

Komentari