MOŽE LI VLAHOVIĆ I NJEMU REĆI "NE", KAKO JE TO URADIO ARENALU! Klop rešio, Srbin je kockica koja nedostaje redsima! NA POMOLU MEGA TRANSFER!

    foto: FSS
    Podeli
  • MOŽE LI VLAHOVIĆ I NJEMU REĆI "NE", KAKO JE TO URADIO ARENALU! Klop rešio, Srbin je kockica koja nedostaje redsima! NA POMOLU MEGA TRANSFER!

Saga se nastavlja. Cena je poznata, a ona može samo da bude veća, u zavisnosti od učinka u aktuelnoj sezoni. Prvi potez je povukao Arsenal, ponudio koliko Fjorentina traži, a reč je od 80 miliona evra. Međutim, iz tabora Dušana Vlahovića stigao je negativan odgovor, isti koji je dobio i prvi čovek “viole” Roko Komiso nudeči 21-godišnjem Srbinu najveću platu u istoriji kluba.

U međuvremenu je Vlahović srušio dostignuća legendi Firence Gabrijela Batistute i Luke Tonija. Trka za njegovim potpisom se nastavlja. Italijanski transfer insajder Alfredo Pedula piše da je srpski napadač prvo ime na listi želja tek postavljenog menadžera Totenhema Antonija Kontea. Međutim, Dušan je (bar za sada) odbio transfer u Arsenal, jer želi u sredinu gde će da osvaja trofeje. Nijedan od klubova iz severnog Londona nije sposoban za to.

Ipak, ima ko jeste, a to je – Liverpul. Isti izvor navodi da se Srbin našao u beležnici Jirgena Klopa. Za razliku od rivala, “redsi” poslednjih godina posluju sasvim domaćinski i ne izdvajaju sumanute svote novca za pojačanja. Primera radi, na poslednje dve letnje pijace, za dvojicu igrača, Dioga Žotu 2020. i Ibrahimu Konatea letos, izdvojili su uukupno 84 miliona evra. Tek nešto više od aktuelne cene Dušana Vlahovića.

Poznato je i da nemački trener forsira sistem bez klasične “devetke”. Najčešće je to Žota, mada je jedini klasičan igrač s takvim karakteristikama Divok Origi, koji je dobija često šansu. Dakle, moguća je promena načina igre u napadu.

Klop zna šta radi. Dušan bi mogao samo da profitira. Sa njim i Liverpul.

Maxbetsport

Komentari