VLAHOVIĆ IDE VEĆ ZA DVE NEDELJE, ALI ZA 100 MILIONA! Fjorentina presekla, sada svi, od Juventusa do Sitija, znaju na čemu su!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ IDE VEĆ ZA DVE NEDELJE, ALI ZA 100 MILIONA! Fjorentina presekla, sada svi, od Juventusa do Sitija, znaju na čemu su!

Dušan Vlahović je pred rastankom sa sadašnjim klubom, a Fiorentina će na tome prilično zaraditi. Možda već za dve sedmice, kada počinje zimski prelazni rok.

Tome u prilog idu i najnovije informacije koje je stižu iz Italije.

Podsetimo, pomenuti 21-godišnjak je oduševio Evropu svojim napadačkim sposobnostima, pokazivao ih je i pokazuje ih i dan danas u dresu kluba (s kojim ne želi da produži saradnju koja je predviđena da traje još godinu i po dana), ali i u dresu Srbije, s kojom je izborio direktan plasman na Svetsko prvenstvo koje će se u Kataru održati 2022. godine.

Spominjalo se najpre da mu je cena 50 miliona evra, pa 60, a zatim i da će "ili 70 ili 80 miliona evra Fiorentina" od njega zaraditi. Ali, to je sve sada prošlost.

Naime, kako javlja "Gazeta delo sport", ako neko želi da dovede Vlahovića ove zime, moraće mnogo da "isprazni svoju kasu".

U tekstu čuvenog italijanskog dnevnog lista se, pored ostalog, navodi sledeće:

"Fiorentina neće prodati svog napadača u januaru, iako postoje ozbiljne namere iz Premijer lige. Štaviše, (Antonio) Konte (trener Totenhema) je lud za njim.

Mnogo je govora o Dušanu Vlahoviću ovih dana, ali malo je onih o tome da će produžiti vernost Fiorentini. A 'ljubičasti' su sada i doneli odluku:

Osim ako se u januaru ne dogodi neka senzacionalna ponuda, u rangu od 100 miliona evra, radiće se na tome da se Vlahovićev transfer u neki drugi klub realizuje tek u junu 2022".

Ako Vlahović pređe u neki od evropskih velikana za pomenutu sumu, to će biti ubedljivo najskuplji transfer nekog igrača u istoriji srpskog fudbala.

Evo i koji naši fudbaleri drže vrh te liste:

10. mesto - Aleksandar Mitrović (Anderleht - NJukasl) 18,5 miliona evra

9. mesto - Nikola Maksimović (Torino - Napoli) 21 milion evra

8. mesto - Luka Jović (Benfika - Ajntraht) 22,34 miliona evra

7. mesto - Aleksandar Kolarov (Lacio - Mančester siti) 23,86 miliona evra

6. mesto - Aleksandar Mitrović (NJukasl - Fulam) 24,7 miliona evra

3. mesto - Savo Milošević (Saragosa - Parma) 25 miliona evra

3. mesto - Nemanja Matić (Benfika - Čelsi) 25 miliona evra

3. mesto - Lazar Marković (Benfika - Liverpul) 25 miliona evra

2. mesto - Nemanja Matić (Čelsi - Mančester junajted) - 44,7 miliona evra

1. mesto - Luka Jović (Ajntraht - Real Madrid) - 60 miliona evra

Novosti

Komentari