SITI SE OTVORIO, PONUDA VLAHOVIĆU DA POSTANE GRAĐANIN JE... Hoće li Fjorentina reći DA! I JUVE NE ODUSTAJE!

    foto: FSS
    Podeli
  • SITI SE OTVORIO, PONUDA VLAHOVIĆU DA POSTANE GRAĐANIN JE... Hoće li Fjorentina reći DA! I JUVE NE ODUSTAJE!

Lovci na Vlahovića otvaraju karte! Siti predstavio „super ponudu“!

Lovci na Vlahovića otvaraju karte! Siti predstavio „super ponudu“! Juventus ima plan za zatvaranje finansijske konstrukcije

Izgleda da je spekulacijama došao kraj i da su lovci na Vlahovića krenuli u konkretne korake oko realizacije jednog od najiščekivanijih transfera u predstojećem zimskom ili narednom letnjem prelaznom roku.

Priča srpskog napadača i Fjorentine je ispričana, PSŽ, zasad, iz prikrajka prati razvoj situacije, a ukoliko zaista želi da eventualni odlazak Kilijana Mbapea u Real nadomesti Vlahovićem moraće što pre da krene u konkretne korake. Jer konkurencija ne sedi skrštenih ruku.

Naprotiv, Siti je spremio „super ponudu“ reprezentativcu „orlova“, dok je Juventus ušao u proceduru zatvaranja finansijske konstrukcije potencijalnog posla.

„La Nacione“, koji se poslednjih dana veoma ozbiljno bavi raspletom situacije oko nekadašnjeg đaka Partizana, došao je do saznanja da su „građani“ Vlahoviću spremili ugovor vredan šest miliona evra, bez poreza, po sezoni, uz značajnu proviziju agentima koji brinu o karijeri jednog od najtalentovanijih napadača Evrope.

Komentari