NEMOJ MAJSTORE! IBRIN POSLEDNJI PLES U NEDELJU NA SAN SIRU! Da li jedan od najvećih ikad ide u penziju?! SVET NA NOGAMA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEMOJ MAJSTORE! IBRIN POSLEDNJI PLES U NEDELJU NA SAN SIRU! Da li jedan od najvećih ikad ide u penziju?! SVET NA NOGAMA!

Zlatan Ibrahimović godinama igra u najboljim ligama sveta na najvišem nivou i iz utakmice u utakmicu pokazuje zavidnu formu. Iako već ima 40, ne razmišlja o završetku karijere, ali izgleda da je došao kraj.

Novinar Skaj Italija Pepe di Stefano došao je do informacija da će Ibrahimović u nedelju odigrati poslednju utakmicu – u karijeri.

Švedski napadač ove sezone ima dosta problema sa povredama, ali ide i preko granice bola. Međutim, morao je da propusti čak 19 utakmica.

A zanimljivo je da vest o njegovom završetku karijere stiže u momentu kada se Milan bori za titulu i to dok ima dva boda više od Intera, na dva kola do kraja.

- Toliko je dobrih vesti za Milan u poslednje vreme da mi je baš žao ovo objaviti. Zlatan verovatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na poslednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava - napisao je Di Stefano.

Navodno, Zlatanu je zabranjeno da igra, ali on ne želi da odustane od Skudeta.

- Zlatan ne trenira s ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koleno jer otiče, modri i izaziva jake bolove. On tera inat, ali sam zna da ima samo dve opcije na leto – ili da mirno završi karijeru, ili da ide na rizičnu kompletnu operaciju kolena i da se spremi za još jednu, poslednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je poslednji pokušaj osvajanja Lige šampiona, ali šanse su da 90% završi karijeru ove sezone, deset odsto dajem šanse za nastavak iduće sezone - dodao je novinar Skaja.

Pored kolena, ima i drugih problema.

- On ne može da igra više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koleno mu otiče i sprečava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi sprečila bol na neko vreme, da mu olakša, ali bol bi se vratio za nekoliko meseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Rajole, tako da i to može biti neka prekretnica, iako je koleno najveći razlog.

Novinar je na kraju izneo i zaključak:

- Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana poslednji put na San Siru u nedelju. Voleo bih da nije tako, voleo bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali on zna šta je najbolje za njega!

24sedam

Komentari