NIKOLIĆA HOĆE EVROPSKI VELIKAN, LOKOMOTIVA MU SPREMA OPASAN UGOVOR! Srpski trener ima ponude na stolu, šta će odlučiti?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NIKOLIĆA HOĆE EVROPSKI VELIKAN, LOKOMOTIVA MU SPREMA OPASAN UGOVOR! Srpski trener ima ponude na stolu, šta će odlučiti?!

Aktuelni trener moskovske Lokomotive Marko Nikolić, dokazao se kao dobar strateg u ruskoj Premijer ligi. Kao kruna dobrih partija došao je pehar Kupa Rusije. Bivši trener Partizana je odmah privukao pažnju ostalih evropskih velikana od kojih mu se odmah jedan i javio.

Ruski mediji navode da je Nikolić u subotu dobio ponudu Lokosa za novi trogodišnji ugovor, ali je Srbin isti odbio nezadovoljan finansijskim detaljima.

Međutim, Lokomotiva je odlučila da mu posle meča sa Uralom ponudi onaj sa znatno boljim uslovima, odnosno da će ugovor rasti iz sezone u sezonu i da će na kraju postepeno povećanje zarade doneti Nikoliću 1.6 miliona evra godišnje koliko je svojevremeno imao i legenda kluba Jurij Sjomin.

Problem za Lokomotivu mogla bi da bude navodna ponuda Galatasaraja koji želi upravo Nikolićem da zameni legendarnog Fatiha Terima - uz napomenu da će Turci sledeće sezone igrati kvalifikacije za LŠ.

Mediji u Rusiji ističu da je Galata čak i poslala ponudu nekadašnjem treneru Partizana koji navodno odugovlači sa potpisom za Lokomotivu i zbog toga što od šefa kluba Aleksandra Plutnika nema nikakve garancije oko sastava za sledeću sezonu.

SD

Komentari