BIVŠI TRENER PARTIZANA PREUZIMA UČESNIKA LIGE ŠAMPIONA! Marko Nikolić na čelu moskovske Lokomotive, zameniće legendarnog Sjomina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BIVŠI TRENER PARTIZANA PREUZIMA UČESNIKA LIGE ŠAMPIONA! Marko Nikolić na čelu moskovske Lokomotive, zameniće legendarnog Sjomina!

Srpski fudbalski stručnjak Marko Nikolić postigao je usmeni dogovor sa Lokomotivom iz Moskve, prema kojem bi u naredne dve sezone sedeo na klupi ruskog kluba.

Marko Nikolić je, po svemu sudeći, našao novi posao. Nekadašnji trener Rada, Partizana, Olimpije i Videotona trebalo bi da u naredne dve sezone da sa klupe vodi ekipu Lokomotive iz Moskve.

Prema pisanju ruskih i mađarskih medija, usmeni dogovor je postignut – dve strane su se dogovorile oko primanja srpskog trenera, a Nikoliću su date odrešene ruke u izboru pojačanja.

Nikolić bi trebalo klub da pruizme po okončanju tekuće sezone, kada bi na mestu trenera zamenio iskusnog Jurija Sjomina, koji je Lokomotivu predvodio u čak četiri navrata.

Moskovski klub je ove sezone igrao grupnu fazu Lige šampiona, u grupi sa Juventusom, Atletiko Madridom i Bajerom iz Leverkuzena.

Mediji

Komentari