KRAJ SAGE, KOSTIĆ PRELOMIO! DOBIO JE PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, a igraće i Ligu šampiona! JUVE I NAPOLI ĆE SE KAJATI!

    foto: FSS
    Podeli
  • KRAJ SAGE, KOSTIĆ PRELOMIO! DOBIO JE PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, a igraće i Ligu šampiona! JUVE I NAPOLI ĆE SE KAJATI!

Mesecima unazad se govorilo gde će naš reprezentativac Filip Kostić da nastavi karijeru, pominjali su se italijanski klubovi, međutim od promene kluba neće biti ništa, pa će brzonogi Kragujevčanin sledeće sezone igrati Ligu šampiona u dresu Ajntrahta.

Od prelaska u Juventus i Napoli nije bilo ništa, sve se iskomplikovalo, pa će reprezentativac Srbije nastaviti karijeru u Ajntrahtu koji mu je ponudio unosan ugovor.

Prema informacijama dobro obaveštenog novinara Patrika Bergera, Kostić će prihvatiti ponudu Ajntrahta i godišnju platu od pet miliona evra.

Informacije su iz izvora bliskog igraču, pa je jasno da će Ajntraht u Ligu šampiona sa srpskim fudbalerom u sastavu.

Filip Kostić je od 2018. godine u Ajntrahtu, već je postao zaštitni znak tog kluba, a prethodno je igrao za Radnički iz Kragujevca, Groningen, Štutgart i Hamburg.

Mnogi su očekivali njegov transfer, između ostalih i Radnički koji očekuje procente od prodaje, ali od toga neće biti ništa ni ovog leta.

Sa druge strane, za reprezentaciju je dobro da Filip Kostić održava formu što će definitivno biti slučaj u Ajntrahtu, dok bi, recimo, u Juventusu, verovatno imao manje minuta.

Direktno

Komentari