MORA DA PRESEČE, KOSTIĆU VEST HEM NUDI MILIONE, A AJNTRAHT LŠ I ULAZAK U LEGENDE! Šta god da Filip odluči, pogrešiće!

    foto: FSS
    Podeli
  • MORA DA PRESEČE, KOSTIĆU VEST HEM NUDI MILIONE, A AJNTRAHT LŠ I ULAZAK U LEGENDE! Šta god da Filip odluči, pogrešiće!

Aleksandar Mitrović se sa Fulamom vraća u Premijer ligu, a tamo bi mogla da mu se pridruže dva izuzetna saigrača iz reprezentacije Srbije. Jedan je Sergej Milinković Savić, kome se sprema potencijalna transfer bomba u engleski fudbal, a drugi je Filip Kostić.

Naime, čelnici Vest Hema zakazali su novu rundu pregovora sa Srbinom iz FK Ajntraht, i to u vezi ličnih uslova ugovora srpskog reprezentativca, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Vest Hem je poslao zvaničnu ponudu nemačkom klubu za Kostića od 10 miliona funti (oko 11 miliona evra), a odgovor se očekuje narednih dana.

Britanski mediji navode da se "Srbinu dopada sistem rada u Vest Hemu, ali još prelomio da li će karijeru da nastavi u londonskom klubu".

Inače, imajući u vidu da je jedan od obaveštenijih italijanskih "transfer-novinara", Nikolo Skira, javio pre mesec i po dana da je Ajntraht bio spreman da zadrži Kostića povećanjem plate na četiri miliona evra godišnje + bonusi, nema sumnje da je Vest Hem, ne bi li privoleo srpsko krilo da dođe među "čekićare", rešen da još više "odreši kesu" po pitanju zarade koju bi naš reprezentativac imao ako prihvati poziv londonskog kluba.

Srpski fudbaler je, podsetimo, ušao u poslednju godinu ugovora sa Ajntrahtom, a ako odluči da ostane u Frankfurtu igraće naredne sezone u Ligi šampiona.

Vest Hem je u međuvremenu dogovorio prelazak Đanluke Skamake iz Sasuola u londonski klub. Vest Hem je pristao da Sasuolu plati obeštećenje od 36 miliona evra uz mogućnost bonusa od 10 miliona evra.

Italijanski reprezentativac će doputovati na lekarske preglede u London, a potom bi trebalo da potpiše ugovor sa "čekićarima".

Skamaka je prošle sezone postigao 16 golova na 36 mečeva u Seriji A.

Novosti

Komentari