PARIZ NA NOGAMA, MBAPE LOMI! MALE SU ŠANSE DA OSTANE U PSŽ, Real spremio brdo novca, Nejmar odgovorio...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARIZ NA NOGAMA, MBAPE LOMI! MALE SU ŠANSE DA OSTANE U PSŽ, Real spremio brdo novca, Nejmar odgovorio...

Glasni zvižduci sa tribina koje je Kilijan Mbape dobio na "Parku prinčeva" u prvoj utakmici sezone očigledno nisu bili slučajnost, već najava skorog rastanka!

Istina je, očigledno nezadovoljni francuski as sprema se da napusti Pari Sen Žermen.

Prema pisanju pariskog "RMC Sporta", Mbape je odbio ponudu kluba da produži ugovor, a to bi mogao da sa radošću dočeka Real Madrid, jer je odavno spreman da dovede najboljeg francuskog fudbalera.

PSŽ je navodno ponudio Mbapeu petogodišnji ugovor uz dodatnu godinu, ali su pregovori o tome "pali u vodu".

"Sada se očekuje da Real Madrid pošalje ponudu i da je Pari Sen Žermen prihvati. Međutim, Real još nije ništa poslao u Pariz, već je jedini koji je pokazao konkretno interesovanje za Mbapea bio jedan klub iz Premijer lige", objašnjeno je.

Već je poznato i da bi PSŽ u slučaju rastanka sa Mbapeom (22) posle tri godine kao zamenu doveo Rišarlisona iz Evertona, i to na Nejmarov predlog, jer su zemljaci i jer zajedno igraju u reprezentaciji.

PSŽ je već došao do ljudi iz Rišarlisonovog okruženja u iščekivanju raspleta sa Mbapeom.

U slučaju da se ne pojavi ponuda do kraja meseca i prelazng roka, ponovo će početi pregovori o Mbapeovom ostanku u Parizu - bar do januara, kada bi heroj Francuske sa Mundijala u Rusiji 2018. mogao da potpiše predugovor sa novim klubom.

Mondo

Komentari