REAL SPREMIO NOVAC, KREĆE OPERACIJA MBAPE! Čeka nas druga bomba leta, može li PSŽ odbiti ovakvu ponudu?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL SPREMIO NOVAC, KREĆE OPERACIJA MBAPE! Čeka nas druga bomba leta, može li PSŽ odbiti ovakvu ponudu?!

Trio Mbape – Nejmar-Mesi će, po svemu sudeći, da bude tandem. Čini se da se povećavaju šanse da Kilijan Mbape napusti Pari Sen Žermen i pređe u Real Madrid. “Kraljevski klub” kreće u završnu operaciju dovođenja sjajnog napadača” svetaca” i reprezentacije Francuske.

Kako piše AS, Madriđani su spremili novac. Nije novac nešto što će da fascinira Nasera Al Kelaifija, ali daleko od toga da će da se po Mbapea krene praznih ruku. Ovaj list navod da će u ponedeljak, 30. avgusta, Real da pošalje zvaničnu ponudu za kupovinu Mbaea u iznosu od 130.000.000 evra. Spreman je Florentino Peres čak i na odbijanje, pošto se spekuliše da je Real odvojio 170 miliona evra za otkup Mbapea.

Sve će to, dakle, da se odigra dan pre završetka prelaznog roka. Neće da bude prilike za “popravni”. Praktično će na stolu “svetaca” da bude ponuda “uzmi ili ostavi”.

Solucija “ostavi” mogla bi, međutim, skupo da košta PSŽ. Idućeg leta Mbape postaje slobodan igrač, pa bi u slučaju da ga Parižani sada ne prodaju on mogao da ode u Real kao slobodan igrač. U tom slučaju je bolje da se uzme i tih 130 miliona evra nego ništa.

Piše AS još da se Peres uzda u dobre odnose sa Kelaifijem, odnosno vrlo dobru saradnju dva kluba. Zbog te dobre saradnje Real neće da “opterećuje” PSŽ u vezi sa Mbapeom do završetka utakmice u Remsu, 29. avgusta uveče. Uz to, specijalni Peresovi izaslanici savetovali su i Mbapeai njegovu porodicu da se do tada ne oglašavaju, kako nekom nespretnom izjavom ne bi uvredili šeike iz Katara.

Real i Mbape uskoro zajedno? Zvuči logično…

Maxbetsport

Komentari