RADONJIĆ KRIV ZA ČEREČENJE VILJAŠ-BOŠA! Francuski mediji traže od Portugalca da Nemanja bude u startnih 11! Trener Marseja odbija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RADONJIĆ KRIV ZA ČEREČENJE VILJAŠ-BOŠA! Francuski mediji traže od Portugalca da Nemanja bude u startnih 11! Trener Marseja odbija!

Nemanja Radonjić, krilni napadač Marselja, nalazi se u odličnoj formi, s obzirom da je na poslednjih pet mečeva postigao čak četiri gola ulazeći sa klupe.

Francuski mediji su "zasuli" portugalskog stručnjaka, Andrea Viljaš-Boaša, pitanjima kada će Srbinu ukazati šansu u startnih 11, a to se očigledno neće desiti ni za vikend kada na "Velodrom" stiže Nim.

- Da li će Nemanja početi u subotu? Teško, rezultat iz prethodnog meča doneo je malo sumnje u neke moje odluke. Verujem u njega, ali ne želim da izgubimo korak u ligi. Još moram da razmislim o nekim stvarima... Radonjić radi sve kako bi zaslužio šansu. Imao sam nekoliko razgovora sa njim, apsolutno se slažemo po svim pitanjima - rekao je Boaš.

Viljaš Boaš smatra da je važno imati igrača poput Radonjića i na klupi, jer je on sposoban da preokrene utakmicu...

- Mnogo je produktivniji po levoj nego po desnoj strani. Važan je za naš tim, važno je kada takav igrač ulazi kao zamena... Ne želim da padne zbog prevelikih očekivanja javnosti. Videćemo - zaključio je Portugalac kome su novinari postavili nekoliko pitanja o Radonjiću.

Podsetimo "OM" dočekuje Nim u subotu od 20:45.

SD/Teleks.info

Komentari