RASULO U JUNAJTEDU, RONALDO OTIŠAO U PORTUGAL! LEGENDE KIN I NEVIL BESNI, SKINULI SI GAĆE! Siti ih vratio na fabrička podešavanja!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RASULO U JUNAJTEDU, RONALDO OTIŠAO U PORTUGAL! LEGENDE KIN I NEVIL BESNI, SKINULI SI GAĆE! Siti ih vratio na fabrička podešavanja!

Mančester junajted je doživeo još jedan težak udarac u Premijer ligi. Posle nokauta od 4:1 u derbiju sa Mančester sitijem, mnogo je ogorčenih na Old Trafordu, a naročito među klupskim legendama i navijačima. Pre svega oglasili su se Roj Kin i Geri Nevil.

Nekadašnji kapiten Junajteda Roj Kin žestoko je kritikovao igrače, a posebno Kristijana Ronalda, koji je zbog povrede kuka izostao sa meča.

"Tu je šest-sedam igrača koji ne zaslužuju da igraju za Mančester junajted", rekao je Kin.

Svi u taboru Junajteda bili su šokirani kada je Portugalac, umesto da ostane uz ekipu na meču i tako ih podrži, izabrao da odleti za Portugal!

"Čini se da tu ima još nešto. Ne dopada mi se kada menadžer Ralf Rangnik priča o povredi kuka, ne shvatam to. Pričamo o Ronaldu kao da je neka vrsta mašine, retko kad je povređen i onda se odjednom desi da izađe i kaže da je povredio kuk. To mi nekako ne pije vodu", kaže Irac.

Geri Nevil je kao i Kin žestoko zamerio igračima što su posle 2:1 na poluvremenu, u drugom prerano digli ruke i praktično se predali.

"Siti nije bolji samo na terenu. Novi početak za Junajted sa Ričardom Arnoldom na mestu direktora i novim menadžerom, ali jučerašni dan je bio podsetnik na 'ED Vudvord/Glejzer' eri i poslednjih deset godina lošeg upravljanja", napisao je Nevil na Tviteru.

On je grmeo zbog neshvatljivog ponašanja igrača, koji su kako je rekao odustali od igre u drugom delu.

"Čak 92 odsto poseda lopte za Siti? Junajted se predao. Razumem da je teško, igrali su protiv top tima, ali oni šetaju po terenu. To nije dobro. Nije problem rezultat, nego njihov odgovor na 3:1, to je najveći problem za mene. Bacili su peškir, to je neprihvatljivo", poručio je Geri.

Roj Kin je bio saglasan sa kolegom, ali je dodao i da je pred Junajtedom nikad važniji period odlučivanja.

"Sledećih nekoliko meseci slede velike odluke za Junajted. Moraju da budu ispravne. Moraju da dovedu pravog menadžera. Stalno su krpili i menjali. Regrutacija igrača očigledno nije bila dobra. Problemi su na sve strane. Bilo je promena u upravi, imaju novog izvršnog direktora. Sledeći menadžer, ko god to bio, mora da bude pogodak. Ovo je velika odluka u istoriji Mančester junajteda. Ako ne pogode, ostaće daleko iza. Već sada su daleko iza Liverpula i Mančester sitija, pa i Čelsija, zato moraju da budu pametni. Ko će biti taj čovek, stvarno ne znam", rekao je Kin.

Ralfa Rangnika su pitali da li je trener Ajaksa Erik Ten Hag taj koji će doći.

"Za sada nismo pričali o nikome, ta tema nije bila na našem stolu poslednjih nedelja i meseci otkako sam ovde. Znam koga bih ja želeo, ali nismo pričali o tome i to jedino mogu da vam kažem. Ten Haga ne poznajem lično. Video sam kako se Ajaks razvio otkako je on tamo, ali znam malo o njegovom radu dok je bio u Bajernu i da je jedana od vrhunskih trenera u Evropi, ali imate ih još", izjavio je privremeni menadžer Junajteda.

B92.net

Komentari