REAL JE BESAN NA JOVIĆA, ALI GA NEĆE PRODATI! ŠTAVIŠE, LUKA ĆE DOBITI ŠANSU DA SE ISKUPI! Madridski AS otkrio planove Madriđana!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL JE BESAN NA JOVIĆA, ALI GA NEĆE PRODATI! ŠTAVIŠE, LUKA ĆE DOBITI ŠANSU DA SE ISKUPI! Madridski AS otkrio planove Madriđana!

Reprezentativac Srbije Luka Jović nema nameru da napusti Real Madrid narednog leta, naprotiv, želi da ostane u Madridu barem još godinu.

Kako prenosi list “As”, srpski reprezentativac, koji je pre dva dana doživeo peh, polomivši koščicu u stopalu, biće van terena bar dva meseca.

Brojni mediji nagađaju kako je došlo di povrede, za sada u Realu ćute, a ni sam igrač i članovi porodice ne žele da otkriju detalje.

Jović se povredio u momentu kada je kraljevski klub trebalo da nastavi sa trenažnim procesom posle dva meseca pauze zbog pandemije koronavirusa.

Samim tim, sebi je zadao novu glavobolju, ali kako piše madridski list, Jović ne namerava da napusti klub ovog leta i pored ponuda pre svega iz Italije i Engleske, ali i Nemačke.

Kolumnista “Asa” dodaje da je Jović razgovarao sa čelnicima kluba i da je zatražio da mu ukažu šansu naredne sezone.

Njegova želja je da ispuni misiju u Madridu, jer je svestan “da je dotakao dno” i da je moguće jedino da napreduje.

On nije bio zadovoljan minutažom ove sezone u timu Zinedina Zidana i smatra da je nedostatak kontinuiteta igranja uticao na njegov krajnji učinak.

Ukoliko ne bude naredne sezone ispunio svoja i klupska očekivanja, spreman je da prihvati ponudu nekih od zainteresovanih klubova, kojih nije malo.

Osim Milana i Napolija, koji su pokazali najviše interesovanja, sada se pominje i Totenhem, a od ranije su u igri Njukasl, Arsenal i Vest Hem, dok je u Nemačkoj zainteresovan Majnc.

Jović je u debitantskoj sezoni na “Santjago Bernabeu”, po dolasku za 60 miliona evra iz Ajntrahta, postigao dva gola na 24 utakmice.

Nova.rs

Komentari