REALOVCI NA NOGAMA, JOVIĆ SMESTIO AZARU! Mediji u Španiji "bruje" o Belgijancu koji je plaćen 150 miliona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REALOVCI NA NOGAMA, JOVIĆ SMESTIO AZARU! Mediji u Španiji "bruje" o Belgijancu koji je plaćen 150 miliona!

Da nije Jović otišao u Frankfurt, i dalje bi se pričalo o njegovoj formi, ovako je stomak Edna Azara glavna tema.

Luka Jović bio je gotovo godinu i po na meti javnosti zbog slabih igara za Real Madrid, pa je tako ispod radara prošlo da ništa bolji utisak nije ostavio duplo skuplji Eden Azar.

Doživeo je više povreda, retko kada bio na terenu, još ređe pokazivao magiju koja ga je krasila u Čelsiju, a najviše je skretao pažnju "stomačićem" koji se pojavi svaki put kada ode na pauzu. Poznato je da Azar voli da se opusti na odmoru, a sada su i drugi počeli da ga "peckaju" zbog toga.

Pošto zbog nove povrede Azar nije trenirao s ostatkom ekipe, administratoir Tviter naloga lanca brze hrane "Burger King" odlučili su da se našale.

Napisali su da je razlog izostanka što je iskoristio akciju, dva hamburgera po ceni jednog.

Ko zna, možda fore na društveni mrežama motivišu Edena Azara da se malo više posveti svom telu, pošto za sada deluje da će biti jedan od najvećih promašaja u istoriji Real Madrida.

Ove sezone odigrao je 13 mečeva i postigao tri gola, a prethodne je zabeležio 22 nastupa i jedan pogodak, što zaista nije vredno blizu 150 miliona evra koliko je "kraljevski klub" investirao u njegov dolazak iz Čelsija.

Komentari