SAŠA LUKIĆ NA METI SPARTAKA, MOSKOVLJANI GA ŽELE PO SVAKU CENU, PARE NISU PROBLEM! Hoće li Torino pustiti člana Orlova?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAŠA LUKIĆ NA METI SPARTAKA, MOSKOVLJANI GA ŽELE PO SVAKU CENU, PARE NISU PROBLEM! Hoće li Torino pustiti člana Orlova?!

Jednom su odbijeni od Torina, ali su Rusi uporni. Ove sezone im baš ne ide po planu u šampionatu i sportski sektor ima zadatak da pronađe pojačanja za drugi deo borbe za bodove od marta 2022. godine.

Ponovo je kako saznaje MaxBet sport, Saša Lukić u fokusu Spartaka iz Moskve. Letos su krenuli u pregovore sa rukovodstvom italinskog kluba, ali je dolazak trenera Ivana Jurića stopirao rastanak sa reprezentativcem Srbije.

Onda su “bikovi” potpisali novi ugovor sa vezistom koji igra standardno i dobro što je nateralo Ruse da posle slanja izvidnice u Lisabon, ponovo preko posrednika krenu da “jure” Srbina.

Jasno je da ukoliko hoće Lukića da Rusi moraju da dobro plate obeštećenje što nije problem za njihov budžet, a ponude i bogat ugovor bivšem igraču Partizana, koji je na meti i ekipa iz Italije. Bliži se januar…

Maxbetsport

Komentari