SOLSKJER BROJI POSLEDNJE DANE NA KLUPI JUNAJTEDA! SADA JE I FREGI PROTIV NJEGA, a to može da znači samo jedno - traži novi posao!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • SOLSKJER BROJI POSLEDNJE DANE NA KLUPI JUNAJTEDA! SADA JE I FREGI PROTIV NJEGA, a to može da znači samo jedno - traži novi posao!

Ole Gunar Solskjer je zahvalan zbog pauze, Junajted je osvojio bod u prethodna dva meča kod kuće, a mnogo bure je podigla činjenica da je Ronalda ostavio na klupi u subotu protiv "Karamela".

Situacija je napeta, naravno niko još ne dovodi njegov ostanak u pitanje, ali s obzirom da se Junajted strašno pojačao, Norvežanin neće preživeti leto ukoliko ne donese neki trofej i ne bude se borio za titulu šampiona.

To je svima jasno, sebi je učinio medveđu uslugu time što je počeo bez Ronalda, na kraju meča iznervirani Portugalac je mrmljajući u bradu i gestikulirajući otišao u svlačionicu.

Ali, Solskjera je kritikovao i Ser Aleks Ferguson. Često se spekuliše da Škot smatra da Solskjer bez obzira na to što poznaje duh Junajteda nije ni dovoljno iskusan, ali ni taktički obučen da vodi tim, no, nema potvrde takvih priča jer je on javno pružao podršku svom bivšem "džokeru".

Ipak, u subotu je Ser Aleks snimljen kako kritikuje Norvežanina i to u razgovoru sa UFC šampiononom u penziji Kabibom Nurmagomedovim.

"Igrači Evertona su se manje plašili kada su videli da nema Ronalda", rekao je Fergi.

"Ali, ušao je...", dodao je Dagestanac.

"Ne, ne, ne, uvek moraš da počneš sa najboljim igračima", bio je uporan legendarni menadžer kome je Ronaldo kao sin.

Ovo se tumači kao otvorena kritika Solskjeru, mada i pored statusa ikone koju slavni menadžer ima, on ne donosi odluke na "Old Trafordu".

Sportske

Komentari