TAKO SE TO RADI! VLAHOVIĆ UČI OD HALANDA, OTKRIO I ŠTA MU JE NAPISAO IBRA! Dušan čvrsto na zemlji, a juri ga pola Evrope!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAKO SE TO RADI! VLAHOVIĆ UČI OD HALANDA, OTKRIO I ŠTA MU JE NAPISAO IBRA! Dušan čvrsto na zemlji, a juri ga pola Evrope!

Srpski fudbalski reprezentativac i napadač Fjorentine Dušan Vlahović koji trenutno igra sezonu karijere, rekao je da se trudi da svakodnevno napreduje, da prati i uči od švedskog reprezentativca Erlinga Halanda.

– Trudim se da napredujem svakog dana. Na treningu uvek isprobavam različite stvari. Trik je u ponavljanju istih poteza iznova i iznova. I Ronaldo uvek želi da napreduje. To je tajna šampiona – istakao je Vlahović za portal Republika i dodao.

Aktuelni šampion Engleske grčevito se bori za mesto u Ligi šampiona, a danas (16.00) mu u goste dolazi Aston Vila, koja je i dalje u igri za Ligu Evrope. Kec na Enfildu je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Aston Vila.

– Osećam odgovornost. Kada u mojim godinama postignete dva gola, onda ste vrhunski igrač, ali ste odmah promašaj ako u dve ne postignete gol. Znam kako to funkcioniše, fokusiran sam i na zemlji sam. Na znam gde će me to odvesti, ali ne želim da žalim za bilo čim.

Italijankska Fjorentina je u martu igrala protiv Milana, a dres nije bila jedina stvar koju je dobio od zvezde Milana Zlatana Ibrahimovića.

– Napisao mi je poruku: “Srećno u svemu, želim ti sve najbolje”. Napisao mi je to na srpskom jeziku. To je bilo jedinstveno – rekao je Vlahović.

Ibrahimović nije jedini izvor inspiracije Dušanu Vlahoviću.

– Gledam Erlinga Halanda. Pokušavam da shvatim kako se kreće, kako završava akcije. Onda se fokusiram na svoje dobre strane i slabosti. Možda zvuči arogantno, ali uz posvećenost mogu da stignem dotle – zaključio je Vlahović.

Dušan Vlahović je takođe proglašen za igrača meseca marta kluba iz Firence.

SD

Komentari