VLAHOVIĆ JE PRIORITET, ISPOD RADARA DOLAZI IKARDI! Juventus sprema renoviranje tima, LŠ je daleko, pa...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ JE PRIORITET, ISPOD RADARA DOLAZI IKARDI! Juventus sprema renoviranje tima, LŠ je daleko, pa...

Juventus je po svemu sudeći daleko od Lige šampiona, odnosno top 4 ove sezone. Doduše, u trci je u top 16 najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, biće povlašćen u žrebu, ali niko ozbiljan ne veruje da bi mogli da osvoje takmičenje.

Sa druge strane, Alegri će ostati bez obzira na rezultate, on se vratio na duži period i ima zadatak da renovira ekipu. Neki koraci su napravljeni, Pelegrini je već istisnuo iz tima Aleksa Sandra, De Liht preuzima komandu nad odbranom, Lokateli će biti jedan od stubova tima. Ali, to nije dovoljno, Dibala bi trebalo da bude oslonac tima, ali se stalno povređuje, a Juve mora da napravi čistku u veznom redu.

Alegri ne želi Remzija, Rabioa i Artura, promašene investicije koje zajedno zarađuju oko 20-tak miliona evra. Klub će probati da raskine ugovor sa Velšaninom, proda Francuza, a što se Artura tiče, daće ga na pozajmicu.

Ne treba očekivati velika pomeranja u januaru, možda stigne Ikardi na pozajmicu, jer Morata i pored par golova u poslednje vreme nikome ne uliva poverenje.

Sa druge strane "La Stampa" piše da bez obzira da li će igrati u Ligi šampiona, Juventus čini sve da dovede Vlahovića. Spremni su da posle dokapitalizacije usmere novi novac u transfer budžet, da kupe Srbina koji bi najradije u Torino. Fiorentina ga neće prodati ove zime, tačnije sam Vlahović ne želi da ode pre leta, što odgovara Juventusu.

Ako se oslobode pomenutih igrača, ali i vrate Moratu Atletiku (neće otkupiti njegov ugovor) za Vlahovića su otvorena vrata. Priča se da će Juventus bez problema Srbina platiti šest miliona po sezoni koliko traže njegovi agenti.

Spoprtske

Komentari