ZIDAN ODBIO JUNAJTED, ČEKA KLUPU PSŽ ILI GALSKIH PETLOVA! Ovo je najbolja vest za Solskjera, za njega nema zamene!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZIDAN ODBIO JUNAJTED, ČEKA KLUPU PSŽ ILI GALSKIH PETLOVA! Ovo je najbolja vest za Solskjera, za njega nema zamene!

Otkriveno, razlog zbog koga Zidan odbija Junajted nije klupa Francuske! Navijačima "Đavola" bi ovo moglo da se svidi...

Eventualna smena Ole Gunara Solskjera i dalje zaokuplja pažnju engleske javnosti. Juče su se pojavile informacije da je Francuz smekšao i da razmišlja o ponudi, međutim francuski mediji otkrivaju drugi ugao priče.

Navodno, Zidan ne čeka reprezentaciju Francuske, odnosno želi da se vrati na klupu od leta i prihvatio bi ponudu Pari Sen Žermena. Tačno je da je PSŽ produžio ugovor Poketinu, ali ako ne osvoji Ligu šampiona gotovo sigurno će otići. Javnost je nezadovoljna jer ne uspeva da uklopi Mesija, Ramos će tek debitovati, Vajnaldum je za sada promašaj. To što vodi ubedljivo u ligi nikoga ne zanima, prošle godine je izgubio titulu, sada se očekuje da prvenstvo bude formalnost i ono to jeste. Tim je oformljen posle prelaznog roka iz snova da osvoji Ligu šampiona, sve sem toga će biti neuspeh.

Zato se čini da bi Zidan mogao da preuzme klub od juna, a ni Poketino ne bi imao ništa protiv.

Kako piše Fabricio Romano, Argentincu se ne sviđa atmosfera u PSŽ, ali ni sama liga i on bi se radije vratio u PL. A tamo, zna se, želja je Junajteda, ser Aleks Ferguson se navodno zalaže da Norvežanin ostane do leta, a da, ako ne napravi ništa Junajted preuzme Poketino, dobije ugovor na dug period i nastavi tamo gde je Fergi stao...

Sportske

Komentari