PARTIZANOVO DETE DONELO CRNO-BELIMA PROLEĆE! PAMETNOM SVE JASNO, kakvi, more, poliovni stranci, naša deca treba da igraju!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZANOVO DETE DONELO CRNO-BELIMA PROLEĆE! PAMETNOM SVE JASNO, kakvi, more, poliovni stranci, naša deca treba da igraju!

Partizan će igrati i na proleće u Evropi. Crno-beli su na svom stadionu odigrali 1:1 sa kiparskim Anortozisom, što im je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli grupe B.

Pogodak za Partizan postigao je Marko Milovanović, koji je tako ostvario svojevrsni het-trik, pošto je u poslednje tri utakmice za crno-bele pogađao mrežu protivnika u tri takmičenja - u Kupu Srbije protiv Dubočice, u Super ligi Srbije protiv Novog Pazara a sada je postigao i evropski prvenac.

Crno-beli su odlično ušli u utakmicu, iako veoma oslabljeni neigranjem nekoliko prvotimaca (Marković, Natho, Rikardo...), ali ih je sasekao izjednačujući pogodak Kiprana koji je bio plod nesmotrenosti golaman aPopovića. Mladi čuvar mreže je promašio loptu prilikom jednog izleta na ivicu kaznenog prostora, a onda je napravio penal.

Anortozis je uradio sve da stigne do drugog gol, strepeli su navijači crno-belih, naročito u poslednjim trenucima utakmcie kada je gol visio u vazduhu, ali je bilo i mal osreć za Partizan.

Doduše, sevnula je i kontra našeg tima nekoliko puta, ali su jojić i holender bili neprecizni u završnici.

U drugoj utakmici grupe B Gent je minimalnim rezučtatom savladao Floru pa je sa15 bodova zauzeo prvo mesto. Partizan je sa osam bodova drugi, Anortozis sa šest treći, a flora je četvrta sa pet osvojenih bodova.

Žreb za drugu rundu je u ponedeljak.

B92.net

Komentari