TOŠIĆ: PARTIZAN IMA KVALITET ZA DRUGO MESTO, raduje ga gostovanje Junajtedu! VUČELIĆ UBEĐEN DA ĆE CRNO-BELI PREZIMITI U EVROPI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TOŠIĆ: PARTIZAN IMA KVALITET ZA DRUGO MESTO, raduje ga gostovanje Junajtedu! VUČELIĆ UBEĐEN DA ĆE CRNO-BELI PREZIMITI U EVROPI!

Poznati su i protivnici Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope. To su Mančester junajted, Astana i AZ Alkmar. Posle žreba u Monaku, jedan od najiskusnijih u redovima crno-belih Zoran Tošić priznao je da je zadovoljan žrebom.

"U principu ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na "Old Trafordu". Za mene lično, ponovo povratak tamo, zbog čega sam veoma srećan", rekao je Tošić koji je svojevremeno i bio član velikana sa "Teatra snova".

Naravno, nije se samo pričalo o Đavolima iz Mančestera.

"Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni".

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, posle žreba za grupnu fazu Lige Evrope, rekao je da su crno-beli zadovoljni ishodom.

"Posle obavljenog žreba u Monaku možemo reći da smo generalno zadovoljni njegovim ishodom. Sve su to respektibilni protivnici, posebno Mančester junajted. Prvi utisak je da ukoliko mi budemo dobro igrali i damo sve od sebe, da se Partizanu smeši proleće u Evropi", rekao je Vučelić posle žreba.

On je dodao da su crno-beli već igrali sa nekim od ovih timova i da su ostvarili dobre rezulate, te da u tome leži razlog za optimizam.

"Sa nekim od timova smo već igrali i imali dobar rezultat, tako da sa pravom možemo da očekujemo evropsko proleće. Ponavljam, mi moramo da budemo pravi i pružimo svoj maksimum i tada možemo da očekujemo najbolje", zaključio je Vučelić.

Teleks.info/Mediji

Komentari