(VIDEO) BRAVO KOMŠIJE, DINAMO ODUVAO TOTEMHEM, Mislav Oršić het-trikom ispisao istoriju! ŠOK U LIGI EVROPE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BRAVO KOMŠIJE, DINAMO ODUVAO TOTEMHEM, Mislav Oršić het-trikom ispisao istoriju! ŠOK U LIGI EVROPE!

Senzacija u Zagrebu – Dinamo je izbacio Totenhem i ide u četvrtfinale Lige Evrope!. Prosto je neverovatno šta se večeras dogodilo u prestonici Hrvatske. Ekipa sa Maksimira je napravila najveći uspeh u klupskoj istoriji.

Nakon prvog meča u Londonu i poraza od 2:0, niko nije davao velike šansu Dinamu, osim samih fudbalera “modrih”. Napravili su neverovatan podvig i nakon produžetaka savladali Totenhem sa 3:0 (2:0, 0:0).

Apsolutni junak meča bio je Mislav Oršić, hrvatski napadač koji je sa tri gola doneo svom klubu najveći uspeh u evropskim takmičenjima. Dva pogotka je postigao u drugom poluvremenu i tako anulirao prednost gostiju, da bi u drugom produžetku stavio tačku i još jednim pogotkom presudio Murinju i njegovoj četi.

Iako su mnogi “otpisali” klub nakon presude suda braći Mamić, Dinamo je i bez trenera uspeo da napravi čudo i šokira čitavu fudbalsku Evropu! Oni će nastaviti svoj san u četvrtfinalu, a u petak će dobiti protivnika na žrebu. Mada, više im nije ni bitno koga će da izvuku – oni su već napravili enorman uspeh.

Komentari