RADE BOGDANOVIĆ BEZ MILOSTI! SINE, AKO OVO NE DAŠ, KAD ĆEŠ?! U Zvezdi dosta uplašenih igrača, promašaja, tako se ne može u...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RADE BOGDANOVIĆ BEZ MILOSTI! SINE, AKO OVO NE DAŠ, KAD ĆEŠ?! U Zvezdi dosta uplašenih igrača, promašaja, tako se ne može u...

Tri poništena gola, promašen penal, pa "milion" neiskorišćenih šansi. Tugovaće još mnogo dana na "Marakani", možda sve do sledećeg izlaska u Evropi.

Nije Dejan Stanković bio ljut na svoje izabranike posle meča, dosta njih je odigralo lavovski u Škotskoj, ali bilo je i onih koji su podbacili o čemu je tokom i posle meča i pričao nekada proslavnjeni srpski napadač Rade Bogdanović.

Naime, nekadašnji fudbaler Verdera i Atletika, očekivano, bio je bez dlake na jeziku.

- Odavno nisam video da neka ekipa ima veći maler. Jedan gol iz ofajsa, drugi milimetri u pitanju, pa nesrećni ofsajd... - kazao je za RTS Bogdanović, a potom opleo po Ohiji posle velikog promašaja napadača.

- Evo zbog čeka je Zvezda kupila centarfora! Sine, ako ovo nećeš dati, kada ćeš ga dati. Imao je Ohi "mrtvu" šansu! Zato su te kupili, unutrašnjom je gurni. To je već 2:1... prokomentarisao je promašaj Ohija u 42. minutu utakmice.

Po završetku meča je bio bez milosti prema igračima šampiona Srbije.

- Eraković ne sme da vrati loptu protivničkom igrači na nogu... Vrhunac je da centarfor skoči između tri igrača, Eraković i Ohi.... Nije danas bio Zbezdin dan. Nije imala sreće, ali je i mnogo grešila. Imala je Zvezda nekolko uljeza u timu, podlegli su atmosferi, nisu za ovaj nivo fudbala. Kada primiš gol iz kornera znači da nisi mentalno jak. Desni bek, Italijan, trčao je na kolenima. On ne može da se oporavi za sedam dana - zaključio je Bogdanović u svom stilu.

Novosti

Komentari