STANKOVIĆ O RENDŽERSU, TO JE BRUTALA EKIPA, ALI MOGLO JE I GORE! Fudbaleri su zaslužili da uživaju u evropskim mečevima!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ O RENDŽERSU, TO JE BRUTALA EKIPA, ALI MOGLO JE I GORE! Fudbaleri su zaslužili da uživaju u evropskim mečevima!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da predosetio da će njegov tim za rivala u Ligi Evrope dobiti Rendžers.

Fudbaleri Crvene zvezde će u osmini finala Lige Evrope odmeriti snage sa ekipom Glazgov Rendžersa, a prvi meč biće odigran 10. marta u Škotskoj, dok je revanš na programu sedam dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić".

"Ne znam da li je moglo da prođe bolje, ali sigurno da je moglo biti mnogo gore. Gledao sam baš utakmicu Rendžers - Borusija Dortmund, i odigrali su dve spektakularne utakmice protiv Dortmunda. Može se reći da je Dortmund u krizi, ali pričamo o dve fenomenalne ekipe", rekao je Stanković posle žreba za klupski sajt.

"Mi znamo šta nam je činiti. Ovo je jedna premija za sve navijače Crvene zvezde, za naše igrače, ali i za sve nas koji radimo i vodimo ovaj klub. Dobro smo odigrali grupnu fazu i imamo pravo da se nadamo. Odustajati nećemo. Ovo je protivnik protiv kog možemo da damo sve od sebe i da se nadamo nečem lepom. Ako ste videli moju gestikulaciju uživo, reagovao sam tako jer sam i pre izvlacenja svima rekao da ce biti Zvezda - Rendžers. Kada je izašla prva kuglica na kojoj je pisalo Rendžers, a odmah zatim i Zvezda, rekao sam da sam završio posao i da mogu da idem, ali to je bilo sve u šali", rekao je Stanković.

Rekao je Stanković da su fudbaleri zaslužili da uživaju u evropskim mečevima, ali i napomenuo da se ekipa odavno sprema za predstojeći večiti derbi.

"Idemo korak po korak. Evropa je uvek lepa za Zvezdu. Proleće je pogotovo istorijski lepo za naš klub. Niko nam ne može oduzeti da sanjamo i da gledamo napred i idemo dalje. Ti momci su to zaslužili. Ovaj klub je zaslužio da se priča o njemu, i da je svake godine u grupnoj fazi takmicenja, i tako dobija koeficijente kako za nas, tako i za fudbalsku Srbiju. Nama ne ostaje ništa drugo nego da uživamo u ovom momentu, ali kao što ste rekli, spremamo se za derbi već odavno", zaključio je Stanković.

RTS

Komentari