MOŽE LI ZVEZDA NADOKNADITI MINUS TRI I SRUŠITI RENDŽERS?! Stanković i Borjan ubeđeni da može - hajde da im verujemo!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • MOŽE LI ZVEZDA NADOKNADITI MINUS TRI I SRUŠITI RENDŽERS?! Stanković i Borjan ubeđeni da može - hajde da im verujemo!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nakon poraza od Rendžersa u Glazgovu izjavio je za RTS da je rezultat previsok, kao i da je u revanšu sve moguće.

Crvena zvezda poražena je sa 3:0 u Glazgovu od ekipe Rendžersa u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

"Rezultat je previsok, nije bio takav odnos snaga. Izašli smo hrabro, verujemo i možemo da igramo. Stvorili smo naše šanse, tri poništena gola, promašen penal, prečka... Lako im je dosuđen penal ali sve to je sastavni deo igre. Tri prekida, tri gola. Ako smo trebali da izgubimo, rezultat je trebao biti drugačiji"; izjavio je Stanković nakon meča.

Trener srpske ekipe dodaje da se svašta može desiti u revanšu.

"To je fudbal, idemo dalje. Ja sam ubeđen da će biti pune tribine u Beogradu, dokazali smo da možemo jednu čvrstu i jaku ekipu da stavimo u problem. Ja sam realista, trebao nam je bar jedan gol, kako bismo sa više nade ušli u revanš, ali nikad ne reci nikad", dodao je Stanković.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je nakon poraza od Rendžersa u Glazgovu da srpska ekipa nije iskoristila svoje šanse, kao i da je skupo platila greške, ali da se nada drugačijem ishodu u revanšu.

Kapiten Crvene zvezde istakao je da je utakmica sa Rendžersom bila veoma specifična.

"Sve je ovo fudbal, imali smo naše šanse, nismo ih iskoristili, nismo smeli da primimo golove posle prekida", prvi su utisci Borjana nakon meča.

"To je sve fudbal, idemo dalje, dižemo glavu gore, da se pripremimo za revanš, da probamo da pobedimo i prođemo dalje. Nije se namestilo danas, ja sam preponosan na ekipu kako su odigrali, hvala navijačima koji su nas podržali", dodaje kapiten Zvezde.

Borjan ističe da očekuje pun stadion u revanšu.

"Nadam se punoj Marakani i uz njen huk se nadam da ćemo da prođemo dalje", poručuje Borjan.

Revanš meč na stadionu "Rajko Mitić" igra se za sedam dana.

RTS

Komentari