HOĆE LI ŽREB SPOJITI ZVEZDU I DINAMO, ILI ĆE CRVENO-BELIMA NAMESTITI BARSU! Ovo su potencijalni rivali u osmini finala Lige Evrope!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • HOĆE LI ŽREB SPOJITI ZVEZDU I DINAMO, ILI ĆE CRVENO-BELIMA NAMESTITI BARSU! Ovo su potencijalni rivali u osmini finala Lige Evrope!

Tim Crvene zvezde saznaće ime protivnika u osmini finala Lige Evrope 25. februara, a prvu utakmicu igraće 10. marta uz revanš sedam dana kasnije.

Osvajanjem prvog mesta u grupi Crvena zvezda se direktno plasirala u osminu finala Lige Evrope gde će joj rival biti jedan od osam pobednika između ekipa koje su osvojile treće mesto u grupama Lige šampiona i drugo mesto u grupama Lige Evrope. Žreb za te duele na programu je u ponedeljak, a mečevi su na programu 17. i 24. februara.

Potencijalni rivali crveno-belima među trećeplasiranim timovima iz Lige šampiona su Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, RB Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit i Šerif.

Drugoplasirani timovi iz Lige Evrope su Glazgov Rendžers, Real Sosijedad, Braga, Lacio, Olimpijakos, Napoli, Betis i Dinamo Zagreb.

Mediji


Komentari