BIĆE RATA! VULETIĆ SA DESETORKOM OKORELIH GROBARA PREUZIMA PARTIZAN! Šok u Humskoj, kako će na ovo reagovati Vučela i Vazura?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • BIĆE RATA! VULETIĆ SA DESETORKOM OKORELIH GROBARA PREUZIMA PARTIZAN! Šok u Humskoj, kako će na ovo reagovati Vučela i Vazura?!

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić najavio je da će sa grupom istomišljenika pokušati da organizuje promene u klubu iz Humske.

- Ja ću, tokom leta, objaviti Manifest obnove i odbrane Partizana i tada uputiti javni poziv desetorici najuglednijih partizanovaca, prethodno izabranih vašim glasovima u okviru ankete koju ću ovde organizovati. Na njima će biti da li će se odazvati faktički pozivu crno-bele javnosti. Plan će biti tokom jula izložen ovde i biti podvrgnut „tviter javnoj raspravi“. Želim da bude što konsensualniji odraz naših zajedničkih strateških tačaka institucionalne obnove Partizana. Uporedo ću pred vas izneti tada jednu ranije obećanu ideju, koje je najzad sazrela - naveo je Vuletić na Tviteru.

Vuletić očekuje i podršku navijača.

- Ovo će biti zajednička i transparentna bitka svih nas – navijača Partizana! Povratićemo uzurpiranu i osloboditi okupiranu crno-belu instituciju. Detaljno ću vremenom objasniti izbornu proceduru prilično zatvorenog sistema, koju sam osmislio da bih gotovo hermetički zatvorio prolaz nekontrolisanom spoljašnjem faktoru, ne sluteći da ću sam to postati. Ipak, ko najpre može naći put u sistemu nego onaj ko ga je stvorio – napisao je Vuletić.

Redovni izbori u Partizanu trebalo bi da se održe u oktobru 2022. godine.

SD

Komentari