ĆIRO BLAŽEVIĆ OČITAO LEKCIJU I SRBIMA I HRVATMA: MA, JE*ALI VAS TENK I TRAKTOR: Trener svih trenera priželjkuje okršaj Zvezde i Dinama u Ligi šampiona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĆIRO BLAŽEVIĆ OČITAO LEKCIJU I SRBIMA I HRVATMA: MA, JE*ALI VAS TENK I TRAKTOR: Trener svih trenera priželjkuje okršaj Zvezde i Dinama u Ligi šampiona!

Poznati hrvatski fudbalski stručnjak, Miroslav Ćiro Blažević, u intervjuu za "Kurir" pričao je o Dinamu Zagrebu i Crvenoj zvezdi i njihovom mogućem duelu u grupnoj fazi Lige šampiona. I Zvezda i Dinamo su u utorak obezbedili plasman u elitni rang evropskog fudbala, a kao i uvek, Ćiro je imao svoj komentar. Iskreno i u metu, govorio je i o tenku u Beogradu, odnosno traktoru u Zagrebu, koje su navijači oba kluba doterali ispred svojih stadiona.

- Ispratio sam mečeve naših klubova u Ligi šampiona i drago mi je i zbog Zvezde i Dinama što su ostvarili plasman u elitu. Nadam se da ćete doći u Zagreb i naravno ne očekujte nikakve incidente.

Što se tiče tenka, odnosno traktora, Ćiro je rekao:

“To su posla umobolnih ljudi koji su nebitni u ovoj sportskoj priči. Ma jebali vas tenk i traktor! Mi smo sportisti i ne priznajemo te primitivne ispade pojedinaca”, žestok je bio Blažević.

SD/Teleks.info

Komentari