MILUNOVIĆ I BEN VRAĆENI U TIM ZA MEČ PROTIV JANG BOJSA! Milojević odredio startnih 11 za istorijski meč protiv Švicaraca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILUNOVIĆ I BEN VRAĆENI U TIM ZA MEČ PROTIV JANG BOJSA! Milojević odredio startnih 11 za istorijski meč protiv Švicaraca!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević po svemu sudeći odlučio je kojih će 11 fudbalera istrčati na teren “Motića” protiv Jang Bojsa I plej-ofu kvalifikacija za Ligu Šampiona!

U startnih 11 naći će se najverovatnjie Ben i Milunović, a u tim se vraća i Jovančić.

Pored brzih napadača, Jang Bojsu mora da se parira u skoku, a potrebno je iskustvo velikih mečeva kojih Nemanja Milunović ima dok je igrao za Bate. Zato je u prednosti u odnosuna Radovana Pankova.

S druge strane, Ben je više puta pokazao d aje igrač za velike mečeve i to što je u startnih 11 nije iznenađenje. Ben je rovit posle povrede i ako ne bude mogao da igra uskočiće Mirko Ivanić. Špic je poveren Ričmondu Boaćiju, koji je ponovo dobio prednost u odnosu na Pavkova i Tomanea!

Dakle, ako ne bude nekih velikih tumbanja tim Zvezde za istorijski meč sa Švicarcima izgledaće ovako: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Ben (Ivanić), Marin, Boaći.

Teleks.info/Mediji

Komentari