ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU, DRUGI PUT ZAREDOM U LIGI ŠAMPIONA! Srbija, Srpska, Makedonija slave, ludnica je i širom Evrope - OVO JE NEVIĐEN PODVIG CRVENO-BELIH!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU, DRUGI PUT ZAREDOM U LIGI ŠAMPIONA! Srbija, Srpska, Makedonija slave, ludnica je i širom Evrope - OVO JE NEVIĐEN PODVIG CRVENO-BELIH!

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Drugu put zaredom, što još nije uspelo niti jednom srpskom klubu! Posle 2:2 u Švajcarskoj, na Marakani je bilo 1:1!

Crveno-beli su odigrali pasmetno i strpljivo, na vreme dali gol, ali je Ben autogolom zakomplikovao stvar. Ipak, bedem ispred maestralnog Borjana je izdržao za veliko slavlje širom Srbije, Republik Srpske,Makedonije, ali i u Evropi!

Milojević je na teren izveo tim bez Bena, a iza Boaćija igrali su Marin i Garsija, ali i večeras sjani Aleksa Vukanović, koji je i postigao gol posle sjajne akcije za vodstvo Crvene Zvezde.

Sjajno je Marin proigrao Rodića u 59. minutu, ovaj uspeo da centrira i gotovo pogodi u glavu Aleksu Vukanovića koji je sjajnom reakcijom pokazao zašto je doveden na Marakanu.

Trener Jang Bojsa je bacio sve karte u igru, uveo je i Miralema Sulejmanija, ali i igrao je i opasni napadač Oaro. Švajcarci su napadali, ali se Zvezda majstorski branila.

Njenu mrežu nisu uspeli da zatresu fudbaleri jang Bojsa, ali jeste Ben. Promenio je putanju lopte posle šuta Janka i to glavom i sproveo je iza lađa Milana Borjana. Ogromna zebnja se tada uvukla u navijače crveno-belih, ali ne i u njene fudbalere.

Odigrali su mirno, skoncentrisano, i na radost svih kojima su crveno-beli u srcu, prošli u grupnu fazu Lige šampiona.

Ugostiće, tako, Marakana još najmanje tri velikana, a ko zna... Daće Bog i prezimi u Evropi!

Teleks.info

Komentari