REAL RAZAPET, ZIDAN RAZVALJEN - SVE JE PROMAŠIO, OD TAKTIKE PA DO... I Mijatović nije štedeo trenera Reala!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL RAZAPET, ZIDAN RAZVALJEN - SVE JE PROMAŠIO, OD TAKTIKE PA DO... I Mijatović nije štedeo trenera Reala!

Španski mediji, pogotovo oni naklonjeni Real Madridu, žestoko su kritikovali Zinedin ZidanZidana i njegove pulene posle ispadanja iz Lige Šampiona!

Zidan je prosto razapet, a najviše mu se zamera na pogrešnoj taktici, zakasnelim izmenama, ali i nesposobnosti igrača da se izdignu i spreče londonsku blamažu. Ističu i da je Čelsi rasturio Real, da su plavci bili daleko bolji rival, kako i da su Madriđani imali mnogo sreće što su Stanford bridž napustili sa samo da gola, umesto najmanje pet!

I legendarni fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da je njegov bivši tim potpuno zasluženo eliminisan od Čelsija u polufinalu Lige šampiona.

Čelsi je u Londonu savladao Madriđane 2:0, a rezultat je mogao da bude znatno ubedljiviji da "plavci" nisu propustili brojne šanse.

"Čelsi je bio superiorniji u svakom segmentu. Intenzitet, ritam, kreiranje šansi... Volimo Zidana, ali moramo priznati da je sve uradio pogrešno", rekao je Mijatović za radio "Kadena Ser".

Nekadašnji igrač, trener i funkcioner Reala Horhe Valdano, koga su zvali “filozof fudbala” slikovito je opisao nastup Reala.

-Real ništa nije zaslužio sinoć, čak ni malo sreće. Pobedio ih je superiorniji i agresivniji protivnik. Nije bilo nikakve šanse ni da se desi čudo. Realova ‘bolest’, da se tako izrazim, jeste to što nemaju dovoljno golova u timu – dodao je Valdano.Čelsi će 29. maja u engleskom finalu Lige šampiona, u Istanbulu, igrati protiv Mančester Sitija.

Tečeks.info

Komentari