STANKOVIĆ JASAN, SVE JE NA NAMA! Pjunik i Didelanž nisu nivo Zvezde, LIGA ŠAMPIONA SVE BLIŽE!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ JASAN, SVE JE NA NAMA! Pjunik i Didelanž nisu nivo Zvezde, LIGA ŠAMPIONA SVE BLIŽE!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da zna šta se očekuje od njegovog tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati sa pobednikom meča između jermenskog Pjunika i Didelanža iz Luksemburga.

"Znamo šta je naš cilj i šta se očekuje od nas. Spremamo se već dugo vremena za ono što nas čeka u Ligi šampiona, i ovo je prva prepreka na našem evropskom putu. Ne potcenjujemo nikoga, ali ni ne precenjujemo, jer smo svesni našeg kvaliteta, kontinuiteta, uigranosti i faktora publike koji uvek pravi razliku u našu korist na evropskim mečevima", rekao je Stanković za zvanični sajt kluba.

On je istakao da očekuje veliku podršku navijača u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Sve je u našim nogama, ko god da nam bude naredni rival. Verujem u ekipu, verujem da će i navijači napuniti Marakanu u prvom meču i da će biti pravo zvezdaško veče. Nas do tada očekuju još dve prvenstvene utakmice i nadam se da ćemo nastaviti u maniru u kom smo startovali takmičarsku godinu. Svi imamo isti cilj, a to je Liga šampiona", istakao je Stanković.

Prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigran 2. ili 3. avgusta u Beogradu, a revanš 9. avgusta u Jermeniji ili Luksemburgu.

Mediji


Komentari