ZVEZDO, NISI TI ZA LIGU ŠAMPIONA! Nejaki Šerif ti je očitao lekciju, daj Bože da se dokopaš Lige Evrope! STANKOVIĆU, SVE SI PROMAŠIO...

    foto: FK CZ/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDO, NISI TI ZA LIGU ŠAMPIONA! Nejaki Šerif ti je očitao lekciju, daj Bože da se dokopaš Lige Evrope! STANKOVIĆU, SVE SI PROMAŠIO...

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Moldaviji od Šerifa sa 1:0 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv poraženog iz duela Jang Bojs - Kluž.

San crveno-belih novoj sezoni u Ligi šampiona okončan je u Moldaviji.

Zvezda je u Tiraspolj otišla sa 1:1 i ambicijom da pobedi, ali se u Beograd vraća praznih ruku.

Malobrojna publika u Tiraspolju gledala je prilično nezanimljivo prvo poluvreme, lišeno bilo kakvog uzbuđenja, sve do poslednjih sekundi.

Posle jednog faula Aleksandra Dragovića, daleko od gola Milana Borjana, gosti su imali priliku da ubace loptu pred gol.

To je učinio kapiten Kastanjeda, a Arboleda je visoko skočio i savladao Borjana.

Stanković je u nastavku probao izmenama, Ben, Krstović i Nikolić su uneli živost, razmrdali ekipu, koja je krenula agresivnije ka golu domaćih.

Iako su crveno-beli imali inicijativu, ređali napade, nisu uspevali da naprave izgledne šanse.

Najbolju, možda i najbolju na meču, imao je Mirko Ivanić, kada se našao oči u oči sa golmanom Šerifa, ali je šutirao pravo u njega.

Šerif je izdržao sve nalete Zvezde i plasirao se u narednu rundu kvalifikacija.

Zvezdi ostaje san o Evropi, tačnije o Ligi Evrope, pošto će u plej-ofu za to takmičenje igrati protiv poraženog iz duela Jang Bojs - Kluž.

RTS

Komentari