DEKI NEMA DILEMU, ZVEZDA IDE DALJE! Šerif je dobar, ali ne i dovoljno - znamo šta donosi ovaj meč i klubu i navijačima!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DEKI NEMA DILEMU, ZVEZDA IDE DALJE! Šerif je dobar, ali ne i dovoljno - znamo šta donosi ovaj meč i klubu i navijačima!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković optimista je da će njegov tim proći Šerif za mesto u plej-ofu za Ligu šampiona.

Stanković je pred srpske izvešače u kompeksu Šerifa došao u dobrom raspoloženju i samouveren.

Poručio je da bi ponovljena partija iz revanša sa Kairatom u Beogradu bila dovoljna za eliminaciju moldavskog predstavnika, nakon što je prvi meč remijem 1:1.

"Svaka je najvažnija utakmica. Svaka sledeća je takva. Znamo šta nam nosi i donosi ova, klubu i navijačima", počeo je Stanković.

Da li može da se ponovi Kairat iz revanša?

"Fudbal je čudna igra, neka bude odnos kao protiv Kairata. Sve ide u rok službe. Ako bude kao protiv Kairata, a ubeđen sam da će biti, imamo velike šanse da prođemo".

On je poručio da nema nikakvih problema u timu, osim što je Milan Pavkov ostao u Beogradu kao nedovoljno spreman nakon temperature, a Babić je ipak tu iako je takođe imao problema.

"Dioni nije imao nikakav problem. Odmorio je u prošlom meču zato što je kasnije došao na pripreme, a odmah smo gurnuli u vatru. Svi su zdravi koji su krenuli".

Spremni smo i za penale, dodao je Stanković.

"I za 90, 120 minuta i penale. Lepa lutrija su penali, potrebna je hladna glava i veliko srce. Ništa drugo", zaključio je Stanković.

Utakmica se igra u utorak u 19 sati.

B92.net

Komentari