ZVEZDA JURI 15 MILIONA, ALI TO JE SAMO POČETAK! Da uzme ogroman novac potrebni su joj Dragović, Prijović, Kolarov, Krstičić...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA JURI 15 MILIONA, ALI TO JE SAMO POČETAK! Da uzme ogroman novac potrebni su joj Dragović, Prijović, Kolarov, Krstičić...

Crvena zvezda je osvojila šampionsku titulu, a sada je naredni cilj dupla kruna. Čekaju crveno-beli na to 15 godina, ali su mnogi već pričali o onome što sledi naredne godine, a to su kvalifikacije za Ligu šampiona.

Očekuju se pojačanja u timu Dejana Stankovića za taj podvig, a odavno se priča o nekoliko velikih imena. Aleksandar Dragović je opet pričao o Zvezdi, oglasio se i Aleksandar Prijović, a postoje naznake da je i Aleksandar Kolarov na meti kluba iz Ljutice Bogdana.

Ovo su iskusni igrači koji bi sigurno tražili ozbiljne plate, ali bi ulazak u Ligu šampiona to lako isplatio! Kako izveštava ugledni novinar Roman Koltron, premija za ulazak u Ligu šampiona biće 15.640.000 evra!

Koltron izveštava iz UEFA i sada je javio da će svaki remi u najjačem evropskom klupskom takmičenju vredeti čak 900.000 evra, a da bi pobeda bila vredna 2.800.000 evra!

Čak i remi u Ligi šampiona pokriva jednu za uslove Srbije ogromnu platu, a sa ulaskom u elitno takmičenje i ponekim bodom Crvena zvezda bi lako mogla da prebaci 20.000.000 zarade samo od bonusa.

A gde su TV prava, eventualni prihod od ulaznica, prodaje igrača...

Mondo

Komentari