ASANO?! NIŠTA POSEBNO, NIJE BRZ, VEĆ HITAR I NE MOŽE DA IGRA OZBILJAN FUDBAL! Zvezdina legenda razljutila Grobare!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ASANO?! NIŠTA POSEBNO, NIJE BRZ, VEĆ HITAR I NE MOŽE DA IGRA OZBILJAN FUDBAL! Zvezdina legenda razljutila Grobare!

Takuma Asano oduševio je navijače Partizana na svom derbiju u meču protiv Malatije. Postigao je gol, pokazao umeće, ali… Nisu svi zadovoljni talentom ovog igrača. Legendarni as Crvene zvezde Dragiša Binić nije imao lepe reči za Japanca.

"Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Možda bude bolji, u vremenu što sledi. Ne znam… Interesantan jeste, videlo se protiv Malatije, nespreman i neuklopljen. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji “jedan na jedan”. On nije brz, samo je hitar", rekao je Dragića Binić za “Žurnal”.

On je nastavio u istom ritmu.

"Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Vredan je i izuzetan momak, potpisujem. Kao i što bih genetsku želju za učenjem, izvući će Savo maksimum iz njega, ali nikad tvrdnju: biće nosilac igre i glavni realizator igre, posle Zvezde, ovde najvećeg kluba. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu. Voleo bih da grešim, ali sumnjam".

Binić smatra da će Asano imati mnogo problema.

"Fudbal je ovde mnogo drugačiji, oštriji, bezobrazniji. Japanci igraju lepršavo, za publiku. Sportom se bave iz razonode, a ne iz interesa kao u nas. Tamo čak nema rivaliteta i između navijača, a kamoli klubova. Blaženstvo od fudbala, od života. Sve prosto vrvi od izuzetnih ljudi, dobrih namera. Da ne dužim: neće biti veliko pojačanje Partizana, neće praviti razliku na terenu. Nije realno, tvrdim", rekao je Binić.

Maxbet/Teleks.info

Komentari