BEN POTPISUJE NOVI UGOVOR SA ZVEZDOM, crveno-beli žele da se u januaru reše nekoliko igrača sa stranim pasošem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEN POTPISUJE NOVI UGOVOR SA ZVEZDOM, crveno-beli žele da se u januaru reše nekoliko igrača sa stranim pasošem!

El Fardu Ben je bio nezadovoljan na početku sezone, prevashodno zbog toga što nije licenciran za Ligu šampiona, ali ipak želi da ostane u Crvenoj zvezdi!

Uprava kluba će mu ponuditi novi ugovor i, kako sada stvari stoje, crveno-beli neće ostati bez obeštećenja ukoliko iskusni fudbaler s Komorskih ostrva bude prihvatio neku od ponuda tokom zimskog prelaznog roka. A nije da ih nema.

Kako Kurir saznaje, Al Vahda iz Saudijske Arabije želi Bena u svojim redovima. Interes je pokazala i Konja iz Turske, a tu su i klubovi iz Kine, koji najviše pazare u decembru.

Ben bi voleo da ostane u Crvenoj zvezdi, spreman je za početak pregovora sa upravom kluba. O tome za Kurir priča sportski direktor Mitar Mrkela:

- U petak sam imao kratak razgovor s Benom i predložio sam mu da produži ugovor s Crvenom zvezdom. Rekao mi je da bi voleo da ostane. Ove nedelje počinjemo razgovore. Videćemo kako će se odvijati. Ben ima ugovor do juna. Postoji obostrana želja da nastavimo saradnju i verujem da tu neće biti problema.

Ide zimski prelazni rok, Crvena zvezda uveliko radi na odlascima, ali i dolascima igrača. Biće zanimljivo, jer će se dosta igrača naći na transfer-listi.

- Uvek ima posla, uvek se radi na skautingu i, naravno, razgovara se s klubovima zainteresovanim za naše igrače. Naša politika prethodnih godina bila je da pokupimo sve najbolje iz domaćeg prvenstva i vratimo neke naše igrače iz inostranstva. Prioritet za zimski prelazni rok je da odu neki igrači sa stranim pasošem - objasnio je Mitar Mrkela.


Komentari